Jag tycker det är kul att göra i ordning mina naglar

Nu ska vi prata om naglar! Jag har alltid varit grymt intresserad av att pyssla med mina egna naglar, men också andras. Det går tillbaka långt i tiden, eftersom jag alltid gillat färger och saker som glittrar. Min mamma målade alltid naglarna, och tidigt målade hon även lite på mina egna. Och det har liksom satt sig i huvudet på mig, att jag alltid vill ha fina och fixade naglar. Jag har dock insett att jag varken har världens bästa tålamod eller fingertoppskänsla, så jag kan inte göra mina egna på det sätt som jag vill. I stället har jag lagt tid och energi på att hitta en riktigt bra nageltekniker, och det finns inte jättemånga som fixar naglar i Umeå. Den jag har fastnat för heter Handmade by Anna, och till henne går flera andra av mina vänner och bekanta. Hon är verkligen jätteduktig och väldigt kreativ. Med henne känns det extremt tryggt och jag vet att vad jag än vill ha, så kan hon fixa det. Trender i nagelvärlden utvecklas ju ständigt, och jag är en sådan person som gärna hänger med i dem, och samma gäller för Handmade by Anna. Man märker verkligen av skillnad i kvalité, för då har jag ändå testat flera olika nagelteknologer genom åren. Många av de man testat har varit under all kritik, med dåligt material, dåliga metoder och ingen känsla för design eller något alls. Det minsta man vill är ju att personen som fixar ens naglar ska vara intresserade av färg och form, liksom.

Jag vill i alla fall slå ett slag för Anna! Supertrevlig med, så man har verkligen inte en tråkig stund när man är där och fixar naglarna. Som de flesta av er läsare borde hålla med om, finns det inte mängder av nagelsalonger i Umeå, så man är inte bortskämd direkt. Därför vill jag tipsa om Handmade By Anna, så att hon kanske också kan få lite nya kunder.